/

20 juli 2023

De Kracht van Aandacht | GRL 138

Deze week...

Met Aaron Mirck bespreek ik hoe je je aandacht en focus behoudt in een tijd van toenemende technologische afleidingen. Het is reeds opgenomen, dus ik weet al dat het een leuk gesprek is. Over zijn boek “Niet appen tijdens het eten”, over de Kracht van Aandacht in jouw onderneming, maar ook…

Over de verandering van hybride werken na corona. En hoe LinkedIn persoonlijker wordt. Over hoe Aaron AI inzet. En wat de impact is/wordt op onze manier van werken en de impact op onze banen. Maar ook nuttige praktische tips om je aandacht vast te houden. En wat is nou weer Stravaritis?

Over Aaron Mirck

Aaron Mirck is een keynote-spreker gespecialiseerd in technologie en bewustzijn, auteur en oprichter van Aandachtswerk.

Zijn lezingthema’s omvatten digitale etiquette, waarover hij het boek “Niet appen tijdens het eten” schreef en een TEDxTalk gaf, het belang van aandacht als kracht, en de ins en outs van AI. Hij heeft gesproken bij gerenommeerde organisaties zoals Public Spaces, Samsung en AMS-IX.

Zijn meest recente publicatie is “Niet appen tijdens het eten”, en hij werkt momenteel aan “Aandacht is je superkracht”, gericht op productiviteit en efficiënt werken. Via Aandachtswerk heeft Aaron de missie om Nederland efficiënter te laten werken.